פולנטה אפויה עם פטריות
פולנטה אפויה עם פטריות דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 408 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פונטינה, מים, מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 40%. נסו פולנטה אפויה עם פטריות וגורגונזולה, עוף מטוגן עם פטריות ופולנטה אפויה בתנור, ו מדגליוני די פולנטן א פרושוטו אל פורנו-מדליוני פולנטה אפויים עם חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא את המים 1 כפית מלח לרתיחה.
מוסיפים את קמח התירס בזרם איטי, תוך הקצפה.
מקציפים 1 כף מהשמן ו 1/4 כפית המרווה. מנמיכים את האש ומבשלים, תוך ערבוב תדיר בעזרת כף עץ, עד לסמיכות מאוד, כ -20 דקות. מערבבים פנימה 3 כפות מהפרמזן.
בינתיים, חמאה תבנית אפייה בגודל 8 על 12 אינץ'. במחבת גדולה ממיסים 1 כף מהחמאה עם 1 כף מהשמן על אש גבוהה בינונית.
מוסיפים מחצית מהפטריות, 1/4 כפית כל אחת מהמלח והמרווה, ו 1/8 כפית מהפלפל. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהפטריות מזהיבות, כ -5 דקות.
הסר. חזור על הפעולה עם הפטריות שנותרו, 1 כף כל חמאה ושמן, 1/4 כפית כל מלח ומרווה, ו 1/8 כפית פלפל.
יוצקים מחצית מהפולנטה לתבנית האפייה ומורחים בשכבה אחידה. למעלה עם חצי פטריות, ואחריו חצי פונטינה ו 2 כפות של פרמזן. חזור על הפעולה עם שאר הפולנטה, הפטריות, הפונטינה והפרמזן.
אופים עד שהגבינה מבעבעת, בערך 15 דקות.
המלצת יין: בניגוד לגבינה כאן, חפשו יין עם חומציות טובה וטעמי פרי מסומנים היטב. הטעמים האדומים-ברייים הארציים והחמיצות המרעננת של בורגון רוז', היין האדום הבסיסי של בורגונדי, יהיו מושלמים.