פולנטה גרטין ברוטב עגבניות-פורצ'יני
פולנטה גראטן עם רוטב עגבניות פורצ'יני דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פינו נואר, גבינת פרמזן, אריזות פולנטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. נסו פולנטה פטריות בר עם רוטב פורצ'יני, גבינה פולנטה-ירוק עגבניות Gratin, ו מאווי בצל וגבינה עיזים טורטליני עם עגבניות דומדמניות ורוטב פורצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב פטריות ו 1/2 כוס מים רותחים ולתת לעמוד עד צולע, על 5 דקות.
בינתיים, לחתוך את לרוחב פולנטה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מחלקים פרוסות בין 4 מנות גראטן 2-כוס רדודות או ramekins.
אופים בתנור 450 עד חם, על 5 דקות.
כמו פולנטה אופה, לשפשף פטריות בעדינות לשחרר חצץ, ואז להרים מן המים, לסחוט יבש, דק קוצצים. שמור נוזל.
שים פטריות במחבת 10 עד 12 אינץ'.
יוצקים את רוב הנוזל השריית, זורק את שארית גרגירים.
מוסיפים עגבניות, יין ובזיליקום. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומרתיחים כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר פולנטה מהתנור ורוטב כפית באופן שווה על זה.
מפזרים עם ג ' ק וגבינות פרמזן.
מטגנים 6 סנטימטרים מחום עד גבינות להתחיל חום, על 6 דקות.