פולנטה עם חבושים שלוקים וגבינה כחולה
מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 7 . לך לחנות ותביא מיץ תפוחים, פולנטה, פלפל טחון גס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פולנטה עם סלט חורף, ביצה עלומה ומתכון גבינה כחולה, פולנטה עם סלט חורף, ביצה עלומה, וגבינה כחולה מ ' סעודה, ו ביצה עלומה מעל פולנטה שמנת [עם פטריות צדפות, גבינה כחולה ופיסטוקים] (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 4 מרכיבים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
להוסיף חבושים; להפחית את החום בינוני נמוך (תערובת רק בקושי מבשלים), ומבשלים 45 דקות או עד חבוש הוא רך.
הסר מהחום, וקריר לטמפרטורת החדר. מסננים תערובת חבושים דרך מסננת לתוך קערה, הזמנת חבושים ונוזל; להשליך רוזמרין. להחזיר נוזל למחבת; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים 10 דקות או עד מופחת על 1/4 כוס; להתחמם.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול. מסדרים פרוסות פולנטה במחבת בשכבה אחת; מפזרים פלפל. מבשלים 8 דקות או עד השחמה קלה; להסתובב ולבשל 8 דקות נוספות או עד השחמה קלה.
מניחים כדורי פולנטה על תבנית אפייה. למעלה כל סיבוב עם 1 כף חבוש ועל 1 כפית גבינה. לצלות 2 דקות או עד גבינה נמסה.
מניחים סיבובים על מגש; לטפטף באופן שווה עם נוזל ציד בלתי חוקי מופחת.