קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פולנטה עם ראגו ארטישוק

פולנטה עם ראגו ארטישוק
פולנטה עם Ragout ארטישוק נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 634 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פולנטה, מלח, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פולנטה קרמית עם ארטישוק, בצל מקורמל, וראגו זית, פולנטה-נקניק רגאוט, ו רגאוט פטריות עם פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פולנטה, מים ומלח בסיר.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים על חום גבוה בינוני ומביאים לרתיחה, לטאטא מדי פעם. הפוך לרתיחה ומבשל בעדינות (מכוסה חלקית במכסה) במשך 15 דקות. מערבבים בחמאה וגבינה, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
מחממים את השמן על חום נמוך בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
2
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
מוסיפים את כל שאר החומרים ומבשלים במשך 10 דקות או עד מעובה מעט.
4
מגישים מעל פולנטה רכה חמה ומפזרים כל מנה עם חלק מהגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
גבינהגבינה