קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פולנטה פאונדקייק

פולנטה פאונדקייק
פולנטה פאונדקייק יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 536 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, ביצים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון 21%, המנה הזו לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת לימון, עוגת קילו בגריל עם פירות יער, ו וניל ליים פאונדקייק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה ומקמחים קלות את החלק הפנימי של תבנית עוגה עגולה בגודל 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
מנפים יחד את הקמח, הפולנטה, אבקת האפייה והמלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
פולנטהפולנטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
במיקסר, במהירות בינונית, שמנת את החמאה עד שהיא בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים 1 כוס סוכר ומקציפים עד שהם חיוורים ותפוחים
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
מוסיפים רסק שקדים ומקציפים שוב. מערבבים תמציות וניל ושקדים, ואז מקציפים פנימה את החלמונים, 1 בכל פעם, להיות בטוחים שכל אחד מהם מעורבב לפני שמוסיפים את הבא. לחלופין, מקציפים כמויות קטנות של החומרים היבשים המנופים והשמנת לתערובת החמאה, מתחילים ומסתיימים במרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
( 23)( 23)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
במיקסר נקי מקציפים חלבונים עד שהם אטומים, ואז מוסיפים 1/4 כוס סוכר שנותרה ומקציפים עד שהלבנים יוצרים פסגות רכות. מקפלים לבלילה בעדינות אך ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
9
אופים על המדף האמצעי של התנור כ-60 דקות, או עד שבוחן המוחדר במרכז יוצא נקי. (אין לבדוק או להזיז את העוגות לפני שהן אפויות לפחות 45 דקות מכיוון שהן עדינות ועלולות ליפול.)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
אפשר לעוגה להתקרר וכאשר מקורר להסיר מהמחבת ואבק העליון עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
חותכים לשמיניות או לעשיריות.
12
מגישים את העוגה הזו עם פירות קיץ אפרסקים, נקטרינות, משמשים, פירות יערשתושלו במעט סוכר, מיץ לימון סחוט טרי וקורט מלח אפור.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
נקטרינהnameנקטרינהname
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)