פולנטה שמנת פרמזן
קרם פרמזן פולנטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו שום, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו פולנטה שמנת פרמזן, פולנטה שמנת פרמזן, ו פולנטה שמנת פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את ציר העוף בסיר גדול.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש בינונית גבוהה עד שהמניה מגיעה לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך מאוד לאט לטאטא את קמח התירס, לטאטא כל הזמן כדי לוודא שאין גושים. לעבור לכפית עץ, להוסיף את המלח והפלפל, ומבשלים, תוך ערבוב כמעט כל הזמן, במשך 10 דקות, עד עבה. הקפד לגרד את החלק התחתון של המחבת ביסודיות בזמן שאתה ערבוב. את החום, מערבבים בפרמזן, קרם פרש, וחמאה. טעם לתבלינים ומגישים חם עם גבינת פרמזן נוספת לפזר על גבי.