Funghi di Bosco ב Umido: ראגו פטריות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 449 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם עגבניות, בצל, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: Polpettone ב umido con funghi (קציץ בשר ברוטב עגבניות ופטריות), Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), ו פנה ai funghi (פנה עם רוטב פטריות).
הוראות
1
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את הבצל, שום, jalapenos ומבשלים עד נבול ומתחיל חום, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על אש גבוהה במשך 10 דקות, עד משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים את רוטב העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 5 דקות יותר, מוסיפים את הבצל הירוק, ולאחר מכן מגישים מיד עם לחם כפרי בגריל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
כוס חזה הודו מבושל מגורר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את הבצל והשום, מבשלים עד רך, וחום זהוב בהיר, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את הקורנית והגזר, ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום
8
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.