קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

פונגי די בוסקו ב Umido: ראגו פטריות

פונגי די בוסקו ב Umido: ראגו פטריות
Funghi di Bosco ב Umido: ראגו פטריות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 449 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם עגבניות, בצל, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: Polpettone ב umido con funghi (קציץ בשר ברוטב עגבניות ופטריות), Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), ו פנה ai funghi (פנה עם רוטב פטריות).

הוראות

1
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל, שום, jalapenos ומבשלים עד נבול ומתחיל חום, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על אש גבוהה במשך 10 דקות, עד משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים את רוטב העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 5 דקות יותר, מוסיפים את הבצל הירוק, ולאחר מכן מגישים מיד עם לחם כפרי בגריל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
5
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את הבצל והשום, מבשלים עד רך, וחום זהוב בהיר, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את הקורנית והגזר, ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום