קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

פונדו בויאבז

פונדו בויאבז
פונדו בויאבז עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 352 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. לכו לחנות ותביאו שרימפס, צדפות ים, קרוטונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פונדו שרימפס בויאבז, הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, ו פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה.

הוראות

1
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 1 ליטר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
תוסיף תפוחי אדמה. מכסים ומבשלים עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
ניקוז; להתחמם.
4
בינתיים, לשטוף דגים, צדפות, שרימפס; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
חותכים דגים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ 'באורך 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
חותכים צדפות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
7
חותכים שרימפס חצי לאורכו. מסדרים דגים, צדפות ושרימפס על צלחת שטוחה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
בצלחת שפשוף מתכת 3 ליטר או מחבת על חום גבוה, להביא את כל המרק לרתיחה. אם באמצעות מחבת פונדו 2 ליטר, למלא אותו באמצע הדרך עם מרק רותח (לשמור על מרק שנותר חם; לכסות ולהגדיר על החום הנמוך ביותר על טווח).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הגדר מיכל מעל אלכוהול מצית או אש מוצק דלק משומר. התאם לחום מקסימלי.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
10
מניחים תפוחי אדמה, פירות ים, rouille, ו קרוטונים לצד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
11
תפוחי אדמה חנית או פירות ים, 1 חתיכה בכל פעם, על מזלגות פונדו או שיפודים דקים (מתכת או עץ) לטבול במרק. מבשלים תפוחי אדמה עד חם או חם, ופירות ים עד בקושי אטום בחלק העבה ביותר, 30 שניות עד 1 דקה. לטבול מאכלים חמים לתוך rouille לפי הטעם, או להפיץ rouille על קרוטונים לאכול. אם מרק מפסיק להתבשל, לחזור חום גבוה על מבער טווח עד רותחים. חזור לפונדו צורב. כמו מרק במחבת 2 ליטר מתאדה, להוסיף מרק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
כאשר תפוחי אדמה ופירות ים נצרכים, מצקת מרק בישול לתוך קערות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
13
מורחים כל קרוטונים שנותרו עם rouille שנותר; לאכול תוך לגימת מרק.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי