קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פונדו בירה גביני

פונדו בירה גביני
פונדו בירה גבינה דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. יש משקה זה 1134 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בירה, חרדל, צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , שהוא מוצק. נסו גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, פונדו בירה וצ'דר, ו פונדו בירה וצ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לטאטא בקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות תוך ערבוב כל הזמן לעשות רביכה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מוסיפים בירה ומביאים לרתיחה איטית. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד התערובת מתעבה לעקביות של שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
בירהבירה
4
הוסף ווסטרשייר, חרדל קאיין, ערבוב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חרדלחרדל
5
מוסיפים גבינה 1 כוס בכל פעם, גבינה נמסה לאחר כל תוספת. מערבבים פונדו עד שהוא חלק. הפוך לסיר פונדו ומגישים עם לחם בירה חיטה סדוק קוביות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
חיטה סדוקהחיטה סדוקה
לחם בירהלחם בירה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מחממים תנור ל 325 מעלות F. בצע מרכיבים על חבילת תערובת לחם החלפת בירה למים. מערבבים טימין קצוץ לתוך חמאה מומסת, ולאחר מכן מערבבים לתוך הבלילה לחם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחםתערובת לחם
חמאהחמאה
לחםלחם
טימיןטימין
מיםמים
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מצופה בתרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס אפייהתרסיס אפייה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
8
אופים עד השחמה על גבי ובוחן מוכנס במרכז יוצא נקי, על 50 דקות. אפשר להתקרר במשך 10 דקות, ולאחר מכן קוביית פונדו.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור