פונדו בירה גביני
פונדו בירה גבינה דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. יש משקה זה 1134 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בירה, חרדל, צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , שהוא מוצק. נסו גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, פונדו בירה וצ'דר, ו פונדו בירה וצ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
לטאטא בקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות תוך ערבוב כל הזמן לעשות רביכה.
מוסיפים בירה ומביאים לרתיחה איטית. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד התערובת מתעבה לעקביות של שמנת כבדה.
הוסף ווסטרשייר, חרדל קאיין, ערבוב ביסודיות.
מוסיפים גבינה 1 כוס בכל פעם, גבינה נמסה לאחר כל תוספת. מערבבים פונדו עד שהוא חלק. הפוך לסיר פונדו ומגישים עם לחם בירה חיטה סדוק קוביות.
מחממים תנור ל 325 מעלות F. בצע מרכיבים על חבילת תערובת לחם החלפת בירה למים. מערבבים טימין קצוץ לתוך חמאה מומסת, ולאחר מכן מערבבים לתוך הבלילה לחם.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מצופה בתרסיס אפייה.
אופים עד השחמה על גבי ובוחן מוכנס במרכז יוצא נקי, על 50 דקות. אפשר להתקרר במשך 10 דקות, ולאחר מכן קוביית פונדו.