פונדו גבינה עם תפוחים
פונדו גבינה עם תפוחים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קירש, שן שום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: מטבלי פונדו: עוף עטוף בבייקון עם תרד, ירקות ותפוחים חלוקים, גבינה רצינית: סופרבול בירה פונדו גבינה, ו פונדו גבינת אוקה.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, גבינה, ואגוז מוסקט, זורק היטב.
לשפשף הצדדים לחתוך שום על בתוך סיר בינוני, כבד.
מוסיפים מרק ויין למחבת; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים שליש תערובת גבינה למחבת, ערבוב עם מקצף עד בשילוב. חזור על ההליך עם תערובת הגבינה הנותרים. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 5 דקות או עד חלקה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר תערובת גבינה מחום; מערבבים בקירש.
יוצקים תערובת לסיר פונדו. שמור על חום מעל אש נמוכה.