פונדו וודו נטול גלוטן, ו דל פחמימות, ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 456 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם gruyere, מיץ לימון, קורנפלורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ערב פונדו משפחתי {הפונדו האהוב עליי + בגידה!}, ו פונדו.
הוראות
1
לשפשף בתוך סיר פונדו או סיר קטן כבד עם שום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
יוצקים סיידר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים 1 כף מיץ לימון, ברנדי ומלח ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. בינתיים, מגררים את הגבינה וזורקים היטב עם עמילן תירס בקערה גדולה. כאשר סיידר רק מתחיל להתבשל, בהדרגה להוסיף את הגבינה קומץ בכל פעם, המאפשר לכל תוספת להמיס לחלוטין לפני הוספת הבא. המשך להוסיף גבינה ערבוב עד כל הגבינה משולבת, כ 3 דקות. אם התערובת מתחילה לבעבע, להפחית את החום לנמוך. התערובת מוכנה כאשר שמנת בקלות מצפה את הגב של כף. מערבבים אבקת קארי ופלפל. אם הגבינה נראית מחוספסת, להוסיף קצת או את כל מיץ הלימון שנותר. להעביר סיר פונדו לאלכוהול חם יותר, ולשמור ערבוב במהלך השירות. מגוון לחמים, החל מפומפרניקל ועד שיפון ועד נתחי בייגל ניתן לשפד ולטבול ככרובית, ברוקולי, פטריות ותפוחי אדמה. (לרכך את כל הירקות על ידי blanching בקצרה במים רותחים ואז מצמרר.) פירות פריכים כגון תפוחים לעשות מספוא פונדו גדול, כמו גם בשר מבושל ונקניקיות. אפילו בייגלה רך לעשות לטבילה טובה. אם נשאר פונדו, מכסים במי קרח ומקררים, יוצקים מים ומחממים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בייגלה רך
בצל לבן, חתוך לקוביות
פומפרניקל
קרקרים מחיטה מלאה
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
אלכוהול
לשימור,
2 קורטים ציפורן טחון
רוטב חמוציות, להגשה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
8 (U-12) שרימפס
בייגל
שיפון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)