פונדו מונגולי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? פונדו מונגולי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 54 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 355 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 338 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות, שרימפס, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 91%. הציון הזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פונדו שוקולד וסוויסמר סט פונדו מברזל יצוק בגידה, בשר מונגולי, ו בשר מונגולי.
הוראות
בסיר שלבו את רוטב הסויה, המים, החומץ ו -1 / 2 כפית השום; מביאים לרתיחה.
מסירים מהאש. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
בסיר קטן מבשלים גזר בכמות קטנה של מים למשך 3 דקות או עד שהם רכים פריכים; מסננים ומייבשים. בסיר מביאים לרתיחה את המרק, הג ' ינג ' ר והשום שנותר.
מעבירים לסיר פונדו ושומרים על חום. סטייק פאט, הודו ושרימפס יבש עם מגבות נייר.
השתמש במזלגות פונדו כדי לבשל בשר בקר לעושר הרצוי. מבשלים הודו עד שהמיצים מתבהרים. מבשלים שרימפס עד ורוד. מבשלים ירקות עד שהם מגיעים לתועלת הרצויה.
מגישים עם רוטב הויסין, רוטב חרדל ורוטב שום-סויה שמור.