פונדו עם טקילה
פונדו עם טקילה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו בצל, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סמאש טקילה-קוקטייל טקילה ודובדבנים תוצרת בית, קוקטייל טקילה: טקילה פיקנטית אפרסק חמוץ, ו פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיף את הבצל, ומבשל עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את השום ומבשלים בערך דקה.
לטאטא בקמח עם מזלג כך שאין צורה גושים. מבשלים ומערבבים עם המזלג עד להשחמה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את האבוקדו לתוך בלנדר או מעבד מזון, ויוצקים את החלב, שמנת, מיץ לימון, מלח ופלפל. מחית עד חלקה.
יוצקים לתוך קערת הוכחה חום או תבשיל קדרה, ומערבבים בתערובת בצל ושום.
אופים בתנור במשך 20 דקות, או עד מעובה. מערבבים את הטקילה והגבינה, וחוזרים לתנור במשך כ 5 דקות כדי להמיס את הגבינה. מערבבים ומגישים כמו פונדו.