פונדו קלאסי עם פירות, ירקות ולחם
פונדו קלאסי עם פירות, ירקות ולחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ים, שן שום, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פונדו גביני קל עם תפוחי אדמה אצבעות, לחם צרפתי וירקות נבחרים, פונדו גבינה קלאסי, ו פונדו גבינה קלאסי.
הוראות
משפשפים את החלק הפנימי, התחתון והדפנות של סיר בינוני עם שן השום. מניחים את השום בצד.
מחממים את התבנית על אש בינונית-גבוהה.
יוצקים פנימה את היין הלבן והופכים את האש לגבוהה. מביאים לרתיחה ומורידים את האש כדי לבשל את היין. בקערה זורקים את הגבינה עם עמילן התירס עד שהגבינה מצופה לחלוטין. מוסיפים לאט את הגבינה ומערבבים בעזרת כף עץ עד שהגבינה נמסה היטב, כ -3 עד 4 דקות. בעזרת אגוז מוסקט טרי ומגרדת אגוז מוסקט או מגרדת קופסאות, מגרדים קורט אגוז מוסקט לתוך הגבינה המומסת ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים לסיר הפונדו.
מגישים מיד עם הפירות, הירקות והלחם.