סנטה מריה טרי-טיפ
גשו לסופר וקנו זרעי אצ'יוטה, שמן קנולה, פלפל סדוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 24 שעות ו-40 דקות. נסו סנטה מריה-מנגל בסגנון BBQ Tri-טיפ, שעועית סנטה מריה, ו בסגנון סנטה מריה Tri-Tip (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את שום ופלפל מגורען בקערה קטנה ומניחים בצד. טחון את השום לאט לשלב את המלח והסוכר, לסירוגין, כדי ליצור משחה.
מוסיפים את שמן Achiote ומערבבים היטב. תיזהר, השמן הזה יכתים.
לשטוף ולטפוח יבש את הצלי ולשפשף עם משחת השום, ציפוי שווה את הבשר.
מפזרים באופן שווה עם תערובת שום ופלפל מגורען לעטוף בחוזקה בניילון נצמד. מקררים למשך 24 שעות ועד 48 שעות.
הסר את לעטוף ולאפשר את הצלי לנוח בזמן שאתה מחממים גריל משומן היטב לחום בינוני גבוה.
מוסיפים את הצלי ומבשלים במשך 9 דקות, פונים, חוזרים ובודקים את הטמפרטורה. לאחר 90 מעלות f מושגת, להפוך את המבער האמצעי גבוה לצרוב את כל הצדדים של הצלי.
הסר מהגריל ולאפשר לנוח במשך 10 עד 15 דקות, מכוסה באופן רופף בנייר אלומיניום.
חותכים את התבואה לחתיכות דקות (1/8 אינץ'), לטפטף כל מיצים שהצטברו בחזרה על הבשר פרוס לשרת מיד.
בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הזרעים וטוסט במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את השמן, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 5 עד 6 דקות. השמן יהפוך כתום בהיר. מיד להסיר מהחום, מגניב ומתח. אחסן את השמן במיכל זכוכית במקרר. השמן ישמור במשך כמה חודשים.