תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סבתא של טקסס חזה ברביקיו. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו עשן נוזלי, לקשט: גבעולי פטרוזיליה, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזה בקר מטקסס צלוי, חזה בקר צלוי בסגנון טקסס, ו מעושן, ספייס שפשף, טקסס בסגנון בריסקט על טקסס טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ שומן מ בריסקט עד עובי 1/8 אינץ'.
2
מערבבים מלח סלרי, אבקת שום, ומלח בצל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
רוטב טאקו נוסף, לא חובה
3
מפזרים חזה בקר באופן שווה בתערובת, ולשפשף ביסודיות לתוך בשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מערבבים יחד רוטב ברביקיו והבא 3 מרכיבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
5
תערובת רוטב ברביקיו מברשת באופן שווה על חזה בקר. לעטוף בריסקט בנייר אלומיניום כבד חובה; מקום במחבת צלייה. תרגע 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
אופים ב 300 במשך 5 שעות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה רשם 19