פונדו שוויצרי קלאסי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. אם יש לכם גבינת gruyère, ברנדי דובדבנים, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הפונדו השוויצרי הקלאסי, פונדו שוויצרי קלאסי, ו פונדו שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו יין ומיץ לימון לרתיחה נמוכה בסיר כבד; הוסיפו גבינות, פלפל ואגוז מוסקט, אם תרצו. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 5 עד 7 דקות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
רוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להקציף יחד קורנפלור וברנדי דובדבן. מערבבים תערובת לתוך גבינה; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד מעובה.