קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

פונדו שוקולד

פונדו שוקולד
פונדו שוקולד נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך תפוח, תותים, אגוזי קשיו ג'מבו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ערב פונדו משפחתי {הפונדו האהוב עליי + בגידה!}, ו פונדו שוקולד.

הוראות

1
לשטוף ביסודיות יבש תותים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2
חותכים תפוחים ובננה לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'. מסדרים את כל הפירות והאגוזים על צלחת. כדי להפוך את רוטב שוקולד, לטאטא יחד קקאו, סוכר, ו Splenda בקערה בגודל בינוני. לאט לאט לשפוך חלב כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
SplendaSplenda
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים יחד כדי להסיר גושים.
4
מעבירים לסיר בגודל בינוני ומביאים לרתיחה נמוכה על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
הסר מהחום ומערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
6
להעביר רוטב שוקולד לסיר פונדו.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מניחים סיר על נר או מבער חום משומר. החלק חתיכות פירות על מזלג פונדו או קיסם לטבול לתוך רוטב. עבור אגוזים, רוטב כפית על צלחת ולטבול אגוזים ברוטב ביד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
עצמי