קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

פונדו שוקולד

פונדו שוקולד
פונדו שוקולד נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך תפוח, תותים, אגוזי קשיו ג'מבו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ערב פונדו משפחתי {הפונדו האהוב עליי + בגידה!}, ו פונדו שוקולד.

הוראות

1
לשטוף ביסודיות יבש תותים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2
חותכים תפוחים ובננה לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'. מסדרים את כל הפירות והאגוזים על צלחת. כדי להפוך את רוטב שוקולד, לטאטא יחד קקאו, סוכר, ו Splenda בקערה בגודל בינוני. לאט לאט לשפוך חלב כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
SplendaSplenda
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים יחד כדי להסיר גושים.
4
מעבירים לסיר בגודל בינוני ומביאים לרתיחה נמוכה על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום ומערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
6
להעביר רוטב שוקולד לסיר פונדו.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מניחים סיר על נר או מבער חום משומר. החלק חתיכות פירות על מזלג פונדו או קיסם לטבול לתוך רוטב. עבור אגוזים, רוטב כפית על צלחת ולטבול אגוזים ברוטב ביד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
עצמי