קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

פונטינה ופרושוטו ממולא צלעות חזיר עם ריבועי פולנטה בגריל וענבי קליפורניה קלויים

פונטינה ופרושוטו ממולא צלעות חזיר עם ריבועי פולנטה בגריל וענבי קליפורניה קלויים
פונטינן ופרושוטו ממולא צלעות חזיר עם ריבועי פולנטה בגריל וענבי קליפורניה קלויים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1452 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 93 גרם שומן. גשו לסופר וקנו allspice פירות יער, פונטינה, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות עם ענבים קלויים, שזיף בגריל וצלעות חזיר ממולאות בפרושוטו, ו שזיף בגריל וצלעות חזיר ממולאות בפרושוטו.

הוראות

1
הכינו את צלעות החזיר. הפוך מלח על ידי שילוב של מים, סוכר, מלח, גבעולי טימין, ציפורן וגרגרי כל התבלינים בשקית איטום מחדש.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
טימין טריטימין טרי
צלעות חזירצלעות חזיר
מלחמלח
ציפורןציפורן
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
2
מוסיף את צלעות החזיר, לאטום את התיק ולשים במקרר במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
3
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מסננים את צלעות החזיר ומייבשים את הטפיחה. באמצעות סכין קילוף, לעשות חתך אופקי למרכז של כל קוצץ לעשות כיס. דחוף פיסת פונטינה ופרושוטו בתוך כל כיס מאובטח עם קיסם. הגדר 2 מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף 2 ספירה של שמן זית כתית נוספת לכל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
צלעות חזירצלעות חזיר
פרושוטופרושוטו
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מחבתמחבת
סכיןסכין
5
הוסף 2 צלעות לכל אחד המחבתות ומבשלים 4 עד 5 דקות עד הזהב. להפוך צלעות, לדחוף לצד 1 ולהגדיר אשכולות ענבים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
טפטוף עם קצת שמן זית מתבלים במלח ופלפל לפני שמכניסים את המחבתות לתנור. צלעות צלויות במשך 5 עד 7 דקות עד מבושל דרך גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהתנור כאשר נעשה ולהגדיר צלעות ואשכולות של ענבים קלויים בצד על צלחת-להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
לאחד מיצים למחבת 1 ולהגדיר על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים טיפת ציר עוף למחבת, מגרדים את התחתית כדי לחלץ את כל הטעמים. מקפלים חמאה קרה תוך לטאטא כדי לעבות את הרוטב. מתבלים במלח ופלפל. כדי לשרת, להגדיר 1 צלעות חזיר על כל צלחת על גבי כיכר פולנטה בגריל, מקשטים עם אשכול של ענבים קלויים טפטוף עם רוטב פאן. הגדר ערימה של גרגיר נחלים הידרופוני לצד 1 ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
צלעות חזירצלעות חזיר
רוטברוטב
פולנטהפולנטה
חמאהחמאה
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
10
מביאים מים ומלח לרתיחה בסיר גדול. בהדרגה להקציף בקמח תירס בזרם יציב איטי. מנמיכים את החום וממשיכים להקציף עד שהפולנטה עבה וחלקה, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
11
מוסיפים את השמנת והחמאה וממשיכים לערבב עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
12
הסר מהחום; לקפל בפרמזן ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פרמזןפרמזן
13
יוצקים את הפולנטה לתוך חמאה 9 על ידי 13 אינץ צלחת אפייה רדודה להתפשט באופן שווה עם מרית. לכסות ולהירגע כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
14
חותכים את הפולנטה לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
15
מברישים את שני הצדדים בשמן זית ומעבירים לגריל חם. גריל משני הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

מרכיבים

6גרגרי allspiceגרגרי allspice4עצמות חזיר צלעות, על 1 1/2 אינץ ' עבהעצמות חזיר צלעות, על 1 1/2 אינץ ' עבה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)4sprigsפטרוזיליה שטוחה, לקישוטפטרוזיליה שטוחה, לקישוט85פלפל האבנרופרוסות (אודות פונטינהפרוסות (אודות פונטינה454פלפל האבנרוענבים אדומים קליפורניה, על הגפן לחתוך לתוך 4 אשכולות קטנים יותר / צרורותענבים אדומים קליפורניה, על הגפן לחתוך לתוך 4 אשכולות קטנים יותר / צרורות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4קצת קישואים קצוציםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו4קצת קישואים קצוציםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי85פלפל האבנרופרוסות (אודות פרושוטופרוסות (אודות פרושוטו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה4עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה לא מלוחה, מקוררתחמאה לא מלוחה, מקוררת2בצל צהוב בינוני, קצוץאורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®2בצל צהוב בינוני, קצוץאורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפולנטה / קמח תירס צהובפולנטה / קמח תירס צהוב