פונטינה, פיצה זית, עגבניות עם בזיליקום מחיטה מלאה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 352 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש, פונטינה, קמח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פונטינה, פיצת זית ועגבניה עם בזיליקום מחיטה מלאה, פיצה קרום עגבניות ובזיליקום ממולאים, ו פיצט עם פונטינה, עגבניות, בזיליקום, פרושוטו.
הוראות
1
כדי להכין בצק, להמיס דבש ושמרים ב 1 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מוסיפים 1 1/4 כוסות קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, מלח, ו 1/8 כפית פלפל טחון טרי לתערובת שמרים; מערבבים עד שהבצק הרך נוצר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד רך וגמיש (כ 6 דקות); להוסיף מספיק של הנותרים קמח כל המטרה, 1 כף בכל פעם, כדי לשמור על הבצק מלהידבק לידיים (הבצק ירגיש מעט דביק). ללוש בזיליקום טרי רק עד incorporated.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 40 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מניחים בצק על תבנית אפייה ללא מסגרת מפוזרת בקמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה. משטח ריסוס קל של בצק עם ספריי בישול; לכסות עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מניחים בצק במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מיקום מתלה תנור אחד בהגדרה האמצעית. מקמו מדף נוסף בסביבה הנמוכה ביותר, והניחו תבנית אפייה ללא מסגרת על המדף התחתון. מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר לעטוף פלסטיק מבצק; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
הסר תבנית אפייה שחוממה מראש מהתנור; סגור דלת תנור. החלק את הבצק על תבנית אפייה שחוממה מראש, באמצעות מרית כמדריך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב 500 במשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מסדרים פרוסות עגבניות על מגבות נייר. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
13
מפזרים פונטינה מעל קרום, עוזב גבול 1/4 אינץ'. מסדרים פרוסות עגבניות וזיתים מעל פונטינה; מפזרים מוצרלה. למעלה עם צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
גבינת פונטינה
בלילת לחם תירס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
14
אופים על מתלה באמצע 8 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה נמס.