פונץ ' בננה
בננה פונץ ' דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר, ג'ינג'ר אייל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , וזה לא כל כך סופר. נסו פונץ ' בננה דבש, תות-בננה פונץ, ו פונץ ' בננה דבש (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 5 כוסות מים וסוכר לרתיחה בסיר גדול; להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, וקריר לחלוטין.
מערבבים יחד תערובת סוכר, מיץ תפוזים, הבא 3 מרכיבים; להקפיא 8 שעות.
הסר מן המקפיא, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות.
יוצקים לתוך קערת פונץ', ומוסיפים ג ' ינג ' ר אייל.