פונץ ' חלב קליפורניה
פונץ ' חלב קליפורניה נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו מקל קינמון, קרח, שקיות תה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 120 שעות ו-30 דקות. נסו מרק אבוקדו קליפורני עם חלב קוקוס, פונץ ' חלב, ו פונץ ' חלב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את פיסקו, רום, גרידת לימון, מיץ לימון, ותבלינים במיכל 2 ליטר. לכסות ולתת להחדיר בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים.הגדר מסננת בסדר רשת גדולה על קערה גדולה.
יוצקים את תערובת פיסקו חדורה דרך מסננת ולהשליך את התוכן של מסננת; להגדיר את פיסקו חדור בצד.מביאים את הסוכר והמים החומים לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את שקיות התה, ולתת תלול במשך 6 דקות.
הסר את שקיות התה, לחיצה על אותם עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ את כל הנוזל.
מוסיפים את סירופ התה הירוק לפיסקו החדור ומניחים בצד.
מניחים את החלב בסיר קטן על חום בינוני עד שהוא כמעט חם ומגיע 60° על מדחום מיידי לקרוא (אל תתנו לתערובת קיטור), על 4 דקות.
מוסיפים את החלב לתערובת פיסקו-תה ומערבבים לשלב (זה יהיה קרדל). מכסים ומקררים במשך 3 ימים.קו מסננת בסדר רשת עם cheesecloth ולהגדיר אותו על קערה גדולה.
יוצקים את אגרוף החלב דרך המסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
להעביר את האגרוף למכל 2 ליטר ולשחרר. לפני ההגשה, מערבבים כדי recombine את החומרים.
מגישים מקורר על קרח עם אגוז מוסקט מגורר טרי.