"פוסול רוחו של פרד"
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לפוסול Rojo של פרד. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 18 . מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. אם יש לך אורגנו, צנון, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו Posole Rojo, Posole Rojo, ו בישול איטי Posole Rojo (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים צלעות, שאנקס, סלרי, 2-בצל לרבעים (עורות & כל) מנטה, כוסברה, 20 שיני שום, פלפל, אורגנו, שני פחיות מרק עוף, כמון, 1-כף ומספיק מים כדי לכסות את כל החומרים. מביאים לרתיחה; כיסוי ומבשלים במשך 2 שעות.
הסר בשר, ולאפשר להתקרר ביסודיות לפני הסרת מן העצמות. שומן דל שומן ממרק.Stem and seed Chiles.צ ' ילי צלוי במחבת ברזל יצוק יבש במשך כ 2 דקות.
מניחים צ ' ילי לתוך קערה לכסות עם מים חמים קערה.
תן תלול במשך כ -30 דקות. במעבד מזון, במקום 1-בצל קצוץ ושום 10-שיני שום. תהליך עד טחון. כאשר צ 'יילס נעשה, לשים אותם 1-1/2 כוסות של נוזל מצ' ילי במעבד, מלח ופלפל לפי הטעם. תהליך עד מחית הוא חלק.
מחבת ברזל יצוק חום עם 2 כפות שמן צמחי, ולהוסיף מחית צ ' ילה. מבשלים כ 5 דקות או עד פירה התעבה. כבה והסר חום.ברגע שנקי בשר חזיר התקררו, בשר לגרוס.
להוסיף מרכיבים שנותרו: מלאי, בשר, hominy ו מחית צ ' ילה בחזרה לתוך סיר ולהביא לרתיחה. להנמיך חום ומבשלים במשך 1 שעות.
מגישים עם תבלינים: בצל ירוק פרוס, כרוב, צנוניות, אורגנו מיובש וצ ' יפס טורטייה. תהנו!