פוסילי עם רוטב פנצ'טה ואפונה שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Fusilli עם שמנת Pancetta-ו-אפונה רוטב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא שמן זית, גבינת שמנת 3-פחות-שומן, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. נסו פוזילי עם רוטב כרישה מוקרם, ספגטי ברוטב פנצ'טה שמנת, ו מקרוני עם עגבניות מיובשות קרמיות ורוטב פנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
להוסיף pancetta; לבשל 1 דקה או עד השחמה.
מניחים pancetta בקערה גדולה.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 7 דקות.
מוסיפים תערובת בצל לפנצ ' טה.
מניחים קמח במחבת. בהדרגה להוסיף חלב; מערבבים עם מקצף עד מעורבב. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה (כ 5 דקות); מערבבים כל הזמן.
מוסיפים גבינת שמנת; מערבבים עד שהגבינה נמסה. מערבבים באפונה, 1 פרמזן כוס, בזיליקום, מלח ופלפל.
מוסיף רוטב גבינה ופסטה לתערובת פנצ ' טה; לזרוק היטב.