קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti

פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti, מתלה קלוי של כבש עם רוזמרין - רוטב רימון ועוגת תפוחי אדמה גבינת עיזים, ו פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה.

הוראות

1
הפוך רוטב
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2
בסיר קטן על חום גבוה בינוני, לטאטא יחד 1 כוס מים, מיץ רימון, וסוכר. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשופים, עד סמיך וסירופ, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הפוך פוסינים
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
שוטפים פוסינים מבפנים ומבחוץ ומייבשים.
6
לגזור צוואר אם מצורף ולהשליך. בקערה קטנה, להקציף יחד מלח, כמון, כורכום, פלפל, זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
זעפרןזעפרן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מפזרים פוסינים עם תערובת תבלינים; לחץ כדי לדבוק.
8
הגדר מחבת צלייה גדולה על תנור למעלה, מפשק שני מבערים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
להוסיף 2 כפות שמן צמחי וחום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. עבודה ב 2 קבוצות, צרוב פוסינים עד השחמה היטב, על 5 דקות לכל צד, העברת כפי שנעשה מגש גדול והוספת שמן יותר לפי הצורך. להחזיר פוסינים למחבת ושופכים סירופ רימונים מעל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ רימוניםסירופ רימונים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
צלי 15 דקות. פוסינים בסטה עם מיצי מחבת ולפזר אגוזי מלך מסביב. צלוי, צלי מדי פעם, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך ירך 1 (הימנעות עצם) רושם 77°, כ 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
בעוד פוסינים הם צלייה, לעשות rösti
12
בקערה גדולה, מערבבים יחד תפוחי אדמה מגורדים, רוזמרין, מלח ופלפל. במחבת nonstick כבד 10 אינץ ' מעל חום מתון, חום 2 כפות שמן עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
יוצקים בבלילה 1/2 תפוחי אדמה ולחץ קלות כדי ליצור שכבה אפילו כי ממלא לחלוטין פאן. קוק, בלי לזוז, עד החלק התחתון הוא השחמה, על 12 דקות. הפוך צלחת גדולה מעל מחבת ולהפוך פנקייק על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
הוסף 1 כף שמן למחבת, ואז להחליק פנקייק בחזרה, צד לא מבושל למטה, למחבת. מבשלים עד החלק התחתון הוא חום זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
הסר מהחום ולשמור חם, ולאחר מכן לחזור על התהליך עם שאריות הבלילה שמן ותפוחי אדמה לעשות פנקייק שני.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
16
חותכים לפרוסות ומגישים עם poussin.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל