זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti, מתלה קלוי של כבש עם רוזמרין - רוטב רימון ועוגת תפוחי אדמה גבינת עיזים, ו פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה.
הוראות
1
הפוך רוטב
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2
בסיר קטן על חום גבוה בינוני, לטאטא יחד 1 כוס מים, מיץ רימון, וסוכר. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשופים, עד סמיך וסירופ, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
3
הפוך פוסינים
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
שוטפים פוסינים מבפנים ומבחוץ ומייבשים.
6
לגזור צוואר אם מצורף ולהשליך. בקערה קטנה, להקציף יחד מלח, כמון, כורכום, פלפל, זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
זעפרן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מפזרים פוסינים עם תערובת תבלינים; לחץ כדי לדבוק.
8
הגדר מחבת צלייה גדולה על תנור למעלה, מפשק שני מבערים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
להוסיף 2 כפות שמן צמחי וחום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. עבודה ב 2 קבוצות, צרוב פוסינים עד השחמה היטב, על 5 דקות לכל צד, העברת כפי שנעשה מגש גדול והוספת שמן יותר לפי הצורך. להחזיר פוסינים למחבת ושופכים סירופ רימונים מעל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ רימונים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
צלי 15 דקות. פוסינים בסטה עם מיצי מחבת ולפזר אגוזי מלך מסביב. צלוי, צלי מדי פעם, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך ירך 1 (הימנעות עצם) רושם 77°, כ 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצרים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
בעוד פוסינים הם צלייה, לעשות rösti
12
בקערה גדולה, מערבבים יחד תפוחי אדמה מגורדים, רוזמרין, מלח ופלפל. במחבת nonstick כבד 10 אינץ ' מעל חום מתון, חום 2 כפות שמן עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
יוצקים בבלילה 1/2 תפוחי אדמה ולחץ קלות כדי ליצור שכבה אפילו כי ממלא לחלוטין פאן. קוק, בלי לזוז, עד החלק התחתון הוא השחמה, על 12 דקות. הפוך צלחת גדולה מעל מחבת ולהפוך פנקייק על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
הוסף 1 כף שמן למחבת, ואז להחליק פנקייק בחזרה, צד לא מבושל למטה, למחבת. מבשלים עד החלק התחתון הוא חום זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
הסר מהחום ולשמור חם, ולאחר מכן לחזור על התהליך עם שאריות הבלילה שמן ותפוחי אדמה לעשות פנקייק שני.