פופקורן קרמל ובוטנים
פופקורן קרמל ובוטנים עשויה להיות מה שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 7 . מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לך חמאה, בוטנים קלויים יבשים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו פופקורן קרמל תוצרת בית ובוטנים, פופקורן עם שמפניה קרמל וכמהין בייקון ופרמזן פופקורן, ו תירס קרמל עם בוטנים מלוחים (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם קלף או נייר שעווה. שמן חם בסיר גדול מעל חום גבוה.
מוסיפים פופקורן, מכסים ומבשלים, מנענעים סיר, עד שכל התירס מתפוצץ.
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים בוטנים ומניחים בצד.
בסיר גדול אחר, לשלב 1/4 כוס מים, סוכר וסירופ תירס. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל מבלי לערבב עד התערובת הופכת צבע ענבר בהיר, 4 עד 6 דקות יותר. אם חלקים של סירופ הופכים כהים יותר מאחרים, בעדינות להטות סיר אפילו את החום.
הסר סיר מחום ומערבבים חמאה, וניל ומלח. מערבבים קרמל לתוך פופקורן ובוטנים למעיל לחלוטין. לגרד תערובת על תבנית אפייה מוכנה ולתת מגניב, על 15 דקות, לפני פירוק לחתיכות ומנה.