פופקורן שוקולד של סבתא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל פופקורן שוקולד של סבתא. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. גשו לסופר וקנו אופציונלי: בוטנים קלויים יבשים, פופקורן צץ, דגני אורז, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: פופקורן מתוק של סבתא ומסגיר, פופקורן של ולנטיין (פופקורן שוקולד לבן), ו פופקורן שוקולד מהיר עם טפטוף חלב מרוכז (Pipoca De Chocolate).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב פופקורן, דגנים ובוטנים, אם תרצה; להפריש.
מערבבים שוקולד וחמאת בוטנים בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על גבוה 2 עד 3 דקות או עד נמס, ערבוב אחרי כל דקה.
יוצקים מעל תערובת פופקורן, משליכים היטב את המעיל.
מורחים על גיליון אפייה גדול משומן שאינו מקל; מגניב לחלוטין. להתפרק; לאחסן במיכל אטום עד 5 ימים.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מוגז הם הבחירה העליונה שלי לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוזה נוצץ Bellissima. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![Bellissima נוצץ עלה]()
Bellissima נוצץ עלה
זהו רוזה אלגנטי, בהיר, עם רמזים של תות ואשכולית, וקצף רך, מתמשך. ברגע האחרון, בליסימה רוזנת נוצצת זוגות מושלם עם סלמון מעושן, רכיכות, ומאכלי ים מתאבנים כגון טרטר טונה, סושי וסשימי.