פוקצ'ה בצל
בצל פוקצ'ה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 295 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, כל המטרה קמח, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: פוקצ'ה בצל, פוקצ'ה בצל אדום, ו פוקצ'ה בצל.
הוראות
שלב מים ושמרים בקערה של מערבל לעמוד ולתת לשבת על 5 דקות עד קצף.
מוסיפים את הסוכר, המלח, 3 T של שמן זית וקמח ועם הוו בצק במקום, מערבבים כ 5 דקות עד הבצק הגיע יחד והוא חלק. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר מים חמים אם התערובת נראית יבשה מדי.
הסר את כדור הבצק מהמערבל והנח אותו בקערה משומנת, פונה למעיל. מכסים את הקערה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל.בינתיים, מחממים 1 T שמן זית במחבת. חותכים דק את הבצל ומוסיפים למחבת. כאשר הבצל מתחיל להתרכך, מוסיפים את חומץ בלסמי ועלים מרווה וממשיכים להתבשל עד שכל הבלסמי נספג על ידי הבצל.
הסר מהחום.מחממים התנור ל 400 °F. אגרוף הבצק למטה ולאחר מכן לגלגל אותו החוצה לתוך מלבן ומניחים על תבנית אפייה. הצורה לא ממש חשובה, הפוקאצ ' ה שלי בדרך כלל מעוותת, היא נותנת לו אופי. לתקוע את הבצק עם האצבעות שלך כדי ליצור גומות ואז למרוח את הבצק עם 3 T של שמן.
מורחים את תערובת הבצל על גבי הבצק, מפזרים מלח ים וטוחנים קצת פלפל שחור טרי ושום על גבי כדי לסיים.
אופים במשך כ 30 דקות או עד הקרום הוא זהוב על הקרקעית.
העברה מתלה תיל כדי להתקרר מעט לפני חיתוך.