פוקצ'ה הקלה ביותר
הפוקאצ'י הקל ביותר הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 439 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה עובד טוב כמו לחם. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה נהדר. מתכונים דומים: כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, לחם בזיליקום פוקצ'ה, איך להכין לחם בזיליקום פוקצ' ה, ו Name.
הוראות
בקערה קטנה, ממיסים סוכר ושמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם קמח; מערבבים היטב לשלב. מערבבים במים נוספים, 1 כף בכל פעם, עד שכל הקמח נספג. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש לזמן קצר על 1 דקה.
שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, כ 30 דקות.
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
להוציא את הבצק ולהפוך אותו על משטח מקומח קלות; ללוש בקצרה. ללטף או לגלגל את הבצק לסדין ולמקם על תבנית אפייה משומנת קלות.
מברישים את הבצק בשמן ומפזרים מלח.
אופים פוקצ ' ה בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 20 דקות, בהתאם crispness הרצוי. אם אתה אוהב את זה לח ורך, אז תצטרך לחכות בערך 10 דקות. אם אתה אוהב את זה פריך וכהה יותר בחוץ, ייתכן שיהיה עליך לחכות 20 דקות.