קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

פוקצ'ה הקלה ביותר

פוקצ'ה הקלה ביותר
הפוקאצ'י הקל ביותר הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 439 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה עובד טוב כמו לחם. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה נהדר. מתכונים דומים: כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, לחם בזיליקום פוקצ'ה, איך להכין לחם בזיליקום פוקצ' ה, ו Name.

הוראות

1
בקערה קטנה, ממיסים סוכר ושמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם קמח; מערבבים היטב לשלב. מערבבים במים נוספים, 1 כף בכל פעם, עד שכל הקמח נספג. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש לזמן קצר על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
להוציא את הבצק ולהפוך אותו על משטח מקומח קלות; ללוש בקצרה. ללטף או לגלגל את הבצק לסדין ולמקם על תבנית אפייה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מברישים את הבצק בשמן ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
8
אופים פוקצ ' ה בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 20 דקות, בהתאם crispness הרצוי. אם אתה אוהב את זה לח ורך, אז תצטרך לחכות בערך 10 דקות. אם אתה אוהב את זה פריך וכהה יותר בחוץ, ייתכן שיהיה עליך לחכות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo