פוקצ'ה-יון ממולא עם נזיד שעועית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Focaccia ממולא יון עם תבשיל שעועית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 889 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, שעועית, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו יון ממולא אורז, פוקצ'ה ממולאים בטלג' יו ופנצ'טה, ו תרד ופטה-פוקצ'ה ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לכסות את שעועית קנליני עם מים ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
באותו סיר, מחממים 2 כפות שמן.
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ושום ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד מתרכך, 5 דקות.
מוסיפים את שעועית קנליני ומניות עוף ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד השעועית הם מכרז, על 1 שעה ו 15 דקות.
בינתיים, לצלות את הפלפל האדום ישירות מעל להבת גז או תחת מבער שחומם מראש עד חרוך בכל רחבי.
בואו להתקרר מעט, ואז להשליך את העור החרוך, גזע וזרעים.
חותכים את הפלפל לקוביות 1/2 אינץ'.
מוסיפים את השעועית הירוקה לשעועית הקנלינית ומבשלים על אש מתונה עד למכרז, כ -5 דקות. מערבבים את הפלפל האדום הקלוי ומתבלים במלח ופלפל.
על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את פוקאצ ' ה עם 1 כף השמן.
אופים במשך 7 דקות, או עד פריך; בואו מגניב. תשאיר את התנור דולק.
במחבת קטנה, חום 1/2 כף השמן. עונדים את כבדי היונים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה קלה, על 1 דקה לכל צד.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 3 דקות. דק קוביות הכבדים ולהוסיף אותם לפוקצ ' ה יחד עם שאלוט. מערבבים את הקורנית ומתבלים במלח ופלפל.
דחוף את היונה לפוקצ ' ה. מורחים את החמאה על כל היונה ומתבלים במלח ופלפל. במחבת ovenproof גדול, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן.
הוסף את יון, השד בצד למעלה. צולים את היונה בשליש העליון של התנור במשך כ -20 דקות, צולים כל 5 דקות, עד שמד חום מיידי מוכנס בשדיים רושמים 130 עבור מדיום-רייר.
להעביר את יון ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות. תלולית את המילוי מכל ציפור על כל צלחת. לגלף את חצאי השד ואת כל הרגליים ולהעביר את הצלחות. כף תבשיל שעועית לצד ומגישים.