פורגי קלוי עם אפונה, שום, בצל ירוק ונענע
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פורגי קלוי עם אפונה, שום, בצל ירוק ונענע. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 73 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 670 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 8 מנות.11 דולר למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו יין, שום, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 89%. נסו אפונה עם לימון, נענע ובצל ירוק, סלט קינואה עם אפונת סוכר, בצל ירוק ונענע, ו פוקצ'ינה עם שום קלוי, בצל ירוק ופרובולון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
לחתוך, נקי וקנה מידה דגים ומתבלים מבפנים ומבחוץ. פגז אפונה והניח בצד. במחבת מטגן גדולה מספיק כדי להחזיק את הדג, מחממים שמן זית עד לעישון.
מניחים דגים במחבת ומנערים במרץ.
מטגנים 2 או 3 דקות, עד שהדגים מתחילים להיות פריכים בצד הראשון, ואז הופכים אותו.
מוסיפים שום ומכניסים לתנור למשך 12 עד 15 דקות, או עד שהדג פשוט מבושל.
להסיר ולמקם מחבת על צורב ולהסיר דגים כדי שירות מגש.
מוסיפים אפונה, בצל ירוק ויין לבן ומטגנים 1 דקה.
מוסיפים עלי נענע ויוצקים מיד על דגים.
מגישים עם מעט דלעת צהובה בגריל.