קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פורגי קלוי עם אפונה, שום, בצל ירוק ונענע

פורגי קלוי עם אפונה, שום, בצל ירוק ונענע
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פורגי קלוי עם אפונה, שום, בצל ירוק ונענע. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 73 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 670 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 8 מנות.11 דולר למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו יין, שום, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 89%. נסו אפונה עם לימון, נענע ובצל ירוק, סלט קינואה עם אפונת סוכר, בצל ירוק ונענע, ו פוקצ'ינה עם שום קלוי, בצל ירוק ופרובולון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לחתוך, נקי וקנה מידה דגים ומתבלים מבפנים ומבחוץ. פגז אפונה והניח בצד. במחבת מטגן גדולה מספיק כדי להחזיק את הדג, מחממים שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים דגים במחבת ומנערים במרץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מטגנים 2 או 3 דקות, עד שהדגים מתחילים להיות פריכים בצד הראשון, ואז הופכים אותו.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מוסיפים שום ומכניסים לתנור למשך 12 עד 15 דקות, או עד שהדג פשוט מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להסיר ולמקם מחבת על צורב ולהסיר דגים כדי שירות מגש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים אפונה, בצל ירוק ויין לבן ומטגנים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מוסיפים עלי נענע ויוצקים מיד על דגים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מגישים עם מעט דלעת צהובה בגריל.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהובסקווש צהוב