קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות4
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פורטבלה נירוונה

פורטבלה נירוונה
Portabella נירוונה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 137 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו בשר סרטנים, קרקרים עגולים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. , שהוא מוצק. נסו דאל נירוונה, דאל נירוונה, ו Indian Dal Nirvana (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור שלך. פטריות נקיות, ולהסיר גבעולים, שומר אותם מאוחר יותר. להשרות את כובעי פטריות ברוטב איטלקי במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר מן המרינדה, ומניח לתוך צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
לצלות לפחות 6 סנטימטרים מחום במשך כ 10 דקות. בדוק מדי פעם כדי לוודא שהם לא לשרוף. כבה את המטאטא, וחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה. קוצצים שמורות פטריות גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בצל מטוגן, שום, גבעולי פטריות וסלרי עד רך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיף את בשר סרטנים, וחום עד מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
7
מעבירים את תערובת המחבת לקערה בינונית, ומערבבים בקרקרים, 1/3 כוס של תערובת הגבינה, ומערבבים עד מעורבב היטב. השתמש בחלק ממרינדה ההלבשה האיטלקית כדי להחזיק את התערובת יחד במידת הצורך. לארוז את תערובת הסרטן לתוך חללי הפטריות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לכריכהלכריכה
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר מהתנור, ומפזרים את שאר הגבינה על צמרות, ולאחר מכן לחזור לתנור במשך 3 דקות, או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)