קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות4
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פורטבלה נירוונה

פורטבלה נירוונה
Portabella נירוונה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 137 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו בשר סרטנים, קרקרים עגולים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. , שהוא מוצק. נסו דאל נירוונה, דאל נירוונה, ו Indian Dal Nirvana (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור שלך. פטריות נקיות, ולהסיר גבעולים, שומר אותם מאוחר יותר. להשרות את כובעי פטריות ברוטב איטלקי במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר מן המרינדה, ומניח לתוך צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
לצלות לפחות 6 סנטימטרים מחום במשך כ 10 דקות. בדוק מדי פעם כדי לוודא שהם לא לשרוף. כבה את המטאטא, וחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה. קוצצים שמורות פטריות גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בצל מטוגן, שום, גבעולי פטריות וסלרי עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיף את בשר סרטנים, וחום עד מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
7
מעבירים את תערובת המחבת לקערה בינונית, ומערבבים בקרקרים, 1/3 כוס של תערובת הגבינה, ומערבבים עד מעורבב היטב. השתמש בחלק ממרינדה ההלבשה האיטלקית כדי להחזיק את התערובת יחד במידת הצורך. לארוז את תערובת הסרטן לתוך חללי הפטריות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לכריכהלכריכה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מהתנור, ומפזרים את שאר הגבינה על צמרות, ולאחר מכן לחזור לתנור במשך 3 דקות, או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה