קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות57
סוגי מאכליםסלט
מגזין

פורטובלו מושחר-סלט פטריות

פורטובלו מושחר-סלט פטריות
סלט פורטבלו-פטריות מושחר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 280 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פטריות פורטובלו, בצל, שעועית קנליני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פטריות פורטבלו, סלט פטריות פורטבלו, ו סלט פטריות פורטובלו צלוי.

הוראות

1
שלב את המרכיבים הראשונים 7 בשקית ניילון גדולה zip-top.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים פטריות לשקית; חותם. להשרות 10 דקות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
הסר פטריות משקית, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4
מפזרים פטריות עם תיבול Cajun.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
חום 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים פטריות; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד חום מאוד. מגניב; חותכים פטריות באלכסון לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
מסדרים 4 כוסות סלט ירקות על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל אחד עם פרוסות פטריות, 2 פלחי עגבניות, וטבעות בצל.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מפזרים כל אחד עם 1/4 כוס שעועית 1 כף גבינה כחולה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
9
לטפטף את המרינדה השמורה באופן שווה על סלטים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוס גבינה כחולה מתפוררת1/4 כוס גבינה כחולה מתפוררת11 כף אורגנו מיובשתיבול סטייק Cajun (כגון השף פול Prudhomme של סטייק קסם)תיבול סטייק Cajun (כגון השף פול Prudhomme של סטייק קסם)425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קנליני או שעועית לבנה אחרת, שטוף סחוטקנליני או שעועית לבנה אחרת, שטוף סחוט2חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון0חתיכות טופי הית' ברפלפל טחון גספלפל טחון גס11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' ברבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כובעי פטריות פורטובלו (על 5 אינץ ' רחב)כובעי פטריות פורטובלו (על 5 אינץ ' רחב)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוס דק בצל אדום, מופרד לטבעותפרוס דק בצל אדום, מופרד לטבעות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4בצל צהוב בינוני, קצוץסלט ירקות גורמהסלט ירקות גורמה2חתיכות טופי הית' ברחרדל אבן-קרקעחרדל אבן-קרקע1כף. חומץ ביין אדוםעגבנייה, חתוכה ל -8 טריזיםעגבנייה, חתוכה ל -8 טריזים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט