קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות57
סוגי מאכליםסלט
מגזין

פורטובלו מושחר-סלט פטריות

פורטובלו מושחר-סלט פטריות
סלט פורטבלו-פטריות מושחר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 280 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פטריות פורטובלו, בצל, שעועית קנליני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פטריות פורטבלו, סלט פטריות פורטבלו, ו סלט פטריות פורטובלו צלוי.

הוראות

1
שלב את המרכיבים הראשונים 7 בשקית ניילון גדולה zip-top.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מוסיפים פטריות לשקית; חותם. להשרות 10 דקות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
הסר פטריות משקית, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4
מפזרים פטריות עם תיבול Cajun.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
חום 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים פטריות; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד חום מאוד. מגניב; חותכים פטריות באלכסון לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
מסדרים 4 כוסות סלט ירקות על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל אחד עם פרוסות פטריות, 2 פלחי עגבניות, וטבעות בצל.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מפזרים כל אחד עם 1/4 כוס שעועית 1 כף גבינה כחולה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
9
לטפטף את המרינדה השמורה באופן שווה על סלטים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כוס גבינה כחולה מתפוררת1/4 כוס גבינה כחולה מתפוררת12 כפיות אבקת שוםתיבול סטייק Cajun (כגון השף פול Prudhomme של סטייק קסם)תיבול סטייק Cajun (כגון השף פול Prudhomme של סטייק קסם)425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קנליני או שעועית לבנה אחרת, שטוף סחוטקנליני או שעועית לבנה אחרת, שטוף סחוט2חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון0חתיכות טופי הית' ברפלפל טחון גספלפל טחון גס12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' ברבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כובעי פטריות פורטובלו (על 5 אינץ ' רחב)כובעי פטריות פורטובלו (על 5 אינץ ' רחב)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוס דק בצל אדום, מופרד לטבעותפרוס דק בצל אדום, מופרד לטבעות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4בצל צהוב בינוני, קצוץסלט ירקות גורמהסלט ירקות גורמה2חתיכות טופי הית' ברחרדל אבן-קרקעחרדל אבן-קרקע1כף. חומץ ביין אדוםעגבנייה, חתוכה ל -8 טריזיםעגבנייה, חתוכה ל -8 טריזים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט