פורטובלו-פירה שכבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Portobello שכבות פירה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 160 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם, פפריקה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פורטבלו עוף עם פירה תפוחי אדמה אדומים, פירה תפוחי אדמה עם רוטב פורטובלו, ו פירה שכבות עם דוקסל.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד מכרז; לנקז, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי. מגניב לקלף תפוחי אדמה; מחית.
הוסף נוזל בישול שמור, חלב חמאה, 3/4 כפית מלח, אגוז מוסקט, ו 1/8 כפית פלפל, והכה במהירות בינונית של מערבל עד חלקה.
ממיסים חמאה במחבת בינונית ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ושום, ומטוגנים 2 דקות.
מוסיפים פטריות ומבשלים 2 דקות, בלי לערבב. מבשלים עד הנוזל כמעט מתאדה (כ 4 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, ומערבבים 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ובזיליקום.
מורחים שליש מתערובת תפוחי אדמה בתחתית צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' או צלחת תבשיל 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול.
מורחים חצי מתערובת הפטרייה על תערובת תפוחי אדמה; חוזרים על שכבות, ומסתיימים בתערובת תפוחי אדמה.
מפזרים למעלה עם גבינה ופפריקה; טפטוף עם שמן.
אופים ב 375 במשך 25 דקות.