קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

פורטובלוס ממולא ריזוטו

פורטובלוס ממולא ריזוטו
גשו לסופר וקנו שן שום, פטריות פורטובלו, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ממולאים פורטבלוס, ברוסקטה ממולא פורטובלוס, ו פורטובלואים ממולאים בסרטן.

הוראות

1
בסיר קטן מחממים מרק ומים ושומרים על חום. במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, הקפיצו את הסלרי, הגזר והבצל בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את האורז, שאלוט ושום; מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות. מנמיכים את האש; מערבבים יין. מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים תערובת מרק מחוממת, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. אפשר לנוזל לספוג בין תוספות. מבשלים רק עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ -20 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מסירים מהאש; מוסיפים גבינת פרמזן ובצל ירוק. מערבבים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
פטריות שפריץ עם תרסיס בישול; מפזרים מלח ופלפל. ממלאים כל אחד בתערובת ריזוטו 1 כוס ומפזרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מניחים בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 20-25 דקות או עד שהפטריות רכות והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה