פורטובלוס ממולא ריזוטו
גשו לסופר וקנו שן שום, פטריות פורטובלו, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ממולאים פורטבלוס, ברוסקטה ממולא פורטובלוס, ו פורטובלואים ממולאים בסרטן.
הוראות
בסיר קטן מחממים מרק ומים ושומרים על חום. במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, הקפיצו את הסלרי, הגזר והבצל בשמן עד שהם רכים.
מוסיפים את האורז, שאלוט ושום; מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות. מנמיכים את האש; מערבבים יין. מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים.
מוסיפים תערובת מרק מחוממת, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. אפשר לנוזל לספוג בין תוספות. מבשלים רק עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ -20 דקות.)
מסירים מהאש; מוסיפים גבינת פרמזן ובצל ירוק. מערבבים עד שהגבינה נמסה.
פטריות שפריץ עם תרסיס בישול; מפזרים מלח ופלפל. ממלאים כל אחד בתערובת ריזוטו 1 כוס ומפזרים גבינת מוצרלה.
מניחים בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 20-25 דקות או עד שהפטריות רכות והגבינה נמסה.