קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות50
מגזין

פורטרהאוס צלוי במלח

פורטרהאוס צלוי במלח
פורטרהאוס צלוי במלח יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 992 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך עלי דפנה, פלפל, זרעי חרדל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלוי באיטיות, סטייק פורטרהאוס מטוגן פעמיים., עוף צלוי במלח, ו בוטנים קלויים עם מלח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
להעביר 2 כפות תערובת תבלינים לתבלינים מטחנת; לטחון דק.
3
מערבבים 1 כפית מלח. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. אחסן תערובות תבלין שלמות וקרקע בנפרד במיכלים אטומים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
לשפשף תערובת תבלינים טחון על כל סטייק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
מחממים תנור ל 475°f. Unwrap סטייק; מניחים במחבת גדולה אטום.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מערבבים תערובת תבלינים שלמה עם 1 1/2 כוסות מלח כשר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים 1/4 כוס מים; מערבבים כדי להרטיב. לארוז מלח מעל וצדדים של סטייק. צלוי עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס אופקית לתוך אוגרי סטייק 54° עבור בינוני-נדיר, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 8 דקות. לפצח קרום מלח עם כף עץ; להשליך. הפוך סטייק מעל. חותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך