פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? פורל אפוי עם פטריות שיטאקי, עגבניות וג'ינג'ר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 72 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. אם יש לך טרוטה קשת, שמן שומשום אסייתי, פטריות שיטאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר, פורל אפוי עם פטריות שיטאקה ועגבניות, ו פורל אפוי עם פסטו פטריות שיטאקה.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו גדול מסגרת אפייה עם נייר; מעיל עם תרסיס nonstick.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. דגים פתוחים כמו ספר ומסדרים, צד העור למטה, על תבנית אפייה מוכנה.
מערבבים הבא 5 מרכיבים בקערה.
מפזרים תערובת על דגים, טפטוף עם רוטב סויה ושמן שומשום, ואז למעלה עם עלי כוסברה.
אופים חשופים עד שהדגים אטומים במרכז, כ -20 דקות.