קושיקשה
מוכן ב53 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

פורל מוקפץ עם חמאת עירית לימון

פורל מוקפץ עם חמאת עירית לימון
מתכון זה מן האוכלרשת דורשת פילה פורל, מלח כשר ופלפל סדוק טרי, מיץ לימון, שאלוט. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 53 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 8%, וזה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: פורל עם פטרוזיליה וחמאת לימון, פורל פרפר בחמאת צלפים לימון, ו תפוחי אדמה חדשים עם לימון וחמאת עירית.

הוראות

1
מערבבים 3 כפות חמאה, גרידת הלימון, המיץ, שאלוט ו -2 כפות עירית עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2
מניחים את החמאה על חתיכה קטנה של ניילון נצמד ובעזרת שני קצוות הניילון מסובבים אותה ליצירת גליל. מצננים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
באמצעות פינצטה האף מחט, להסיר את כל העצמות מן הפורל. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות על אש בינונית במחבת טפלון גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים את הפורל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פורלפורל
5
מניחים את הדג בצד העור כלפי מטה ומבשלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות. הופכים ומבשלים עוד 3 דקות. בעזרת סכין חיתוך חדה, החלק את הסכין לחלק העבה ביותר של הדג. אם אתה לא מרגיש שום התנגדות, הדג שלך נעשה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מעבירים את הדג לצלחות הגשה, מעליהם חמאה ומקשטים בעירית שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
ביוק: היופי של החמאה הזו הוא שאתה יכול להכין אותה כל מה שאתה רוצה. למה לא לנסות לימונים וצ ' ילי, לימון ונענע, רוזמרין, טימין ומרווה? הכל הולך כשאתה במטבח.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם בחירה מצוינת עבור פורל. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרחים נוף לים רידג ' ן פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-67 דולר.
פרחים נוף לים רידג ' ן פינו נואר
פרחים נוף לים רידג ' ן פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחים ופירות דומיננטי המורכב פטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים של ארז, פלפל אנגלי ואניס. את כל אשכול אלמנט מספק חריפות על חיך עם מרקם חלקרמזים למינרליות שמובילה לגימור מתמשך מונע חומצה.