פורל מעושן ומלפפון אטריות שומשום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל מעושן & אטריות שומשום מלפפון. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך רוטב סויה, פילה פורל לארוז, אטריות סובה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו כריכי פורל ומלפפון מעושנים, כריכונים מלפפון פורל מעושן, ו מלפפון-סלט אבוקדו עם פורל מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את המניה וג ' ינג ' ר מגורר לרתיחה במחבת גדולה, מוסיפים את האטריות, ואז מבשלים במשך 4 דקות עד למכרז.
מסננים, ואז מתקררים מתחת למים זורמים קרים.
מערבבים יחד את הסויה, טחינה ו 2 כפות מים (או יותר אם אתה צריך) כדי להפוך את הרוטב עקביות של שמנת אחת. לזרוק את האטריות מקורר ודגים עם ההלבשה ומלפפון. לפזר עם בצל האביב זרעי שומשום, ואז לטפטף עם קצת שמן שומשום, אם משתמשים.