פורל עם סלסה פירות טרופיים וירקות מעורבים
פורל עם סלסאן פירות טרופיים וירקות מעורבים עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, שמן צמחי, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. עם כפית ציון של 81% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלט ירקות מעורבבים עם פורל מעושן, פיסטוקים וחמוציות, ירקות מעורבים עם פירות ורוטב פטל, ו סלסה פירות טרופיים.
הוראות
להקציף 4 כפות שמן, מיץ ליים, סוכר, זנגביל, ו 1/8 כפית תיבול קריאולית בקערה קטנה כדי להתמזג. ויניגרט העונה עם מלח ופלפל.
מערבבים אננס, מנגו, פלפל, ובצל אדום בקערה גדולה.
מוסיפים חצי ויניגרט; לזרוק מעיל. לזרוק ירקות בקערה בינונית עם ויניגרט שנותר.
פילה פורל מברשת עם 1 כף שמן.
מפזרים 4 כפיות הנותרים תיבול קריאולי, על 1/2 כפית לכל צד, ואז מלח ופלפל.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פילה פורל ומבשלים עד אטום רק במרכז משחימים, כ 2 דקות לכל צד.
מחלקים ירקות בין 4 צלחות.
מניחים פילה פורל וסלסה לצד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.