פורל פקאן מצופה אפרסק-רוטב צ'ילה Habanero
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל מצופה פקאן עם רוטב צ'ילה אפרסק-Habanero. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 575 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, פלפל, חצאי פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פורל פקאן מצופה אפרסק-רוטב צ'ילה Habanero, פורל פקאן מצופה, ו פורל מטוגן במחבת עם רוטב צ'ילה אדום.
הוראות
הכן אפרסק-Habanero צ ' ילה רוטב; להתחמם.
לעבד אגוזי פקאן במעבד מזון עד הקרקע דק.
שלב פקאן, 1/2 כוס קמח, אבקת אפייה, מלח, ופלפל בצלחת רדודה.
מניחים ביצים בצלחת רדודה אחרת.
פילה מעייל בקלילות הנותרים 1/2 כוס קמח. מטבלים פילה לתוך ביצים, ומעלים בתערובת פקאן.
ממיסים 2 כפות חמאה עם 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים 2 פילה 4 דקות בכל צד או עד הזהב. חזור עם הנותרים חמאה, שמן, פילה.
מגישים מיד עם אפרסק-Habanero צ ' ילה רוטב.