פזטי די באקלה עם פסטו לימון
פזטי די באקלה עם פסטו לימון הוא ללא חלב ופסקאטריאן ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 148 גרם חלבון, 60 גרם שומן, ובסך הכל 1339 קלוריות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מים, מלח פלוס, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 89%, וזה מדהים. נסו באקלה, סלט בקלה, ו מרק באקלה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מסננים את הבקלה ומייבשים, בודקים אם יש עצמות אך משאירים חתיכות עור שלמות.
חותכים את הבקלה לחתיכות בגודל 3 אינץ 'על 1 אינץ' ומניחים בצד. בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד קמח, מים, אבקת אפייה, 1 כפית מלח ושתי כפות שמן זית כתית עד לקבלת תערובת חלקה מאוד.
במחבת עמוקה בגודל 6 אינץ ' מחממים 1 ליטר שמן ל -370 מעלות.
טובלים את הבקלה בבלילה ומשליכים לשמן, 2 עד 3 חתיכות בכל פעם, ומטגנים עד להזהבה מכל הצדדים, בערך 6 עד 7 דקות.
מוציאים ומסננים על מגבות נייר. בעוד חתיכות טיגון, רבע 3 לימונים ולהסיר את הזרעים. קוצצים גס ומניחים במעבד מזון עם 1/2 כוס שמן זית שנותרה, כפית מלח, סוכר ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
יוצקים פסטו לימון לקערת הגשה. כשכל הבקלה מבושלת, מגישים מיד עם טריזי לימון ורוטב טבילה של פסטו לימון.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת עבור בקלה מלח. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אחוזת המלך דומיין פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![קינג אסטייט דומיין פינו נואר]()
קינג אסטייט דומיין פינו נואר