פחזניות
פחזניות זה צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 577 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית רום, אגוז מוסקט טחון, קמח זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. נסו פחזניות שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה, קנולי קרם מלא Choux מאפה (פחזניות שמנת), ו פחזניות שמנת או פחזניות עם קרם מאפה וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. ב 2 1/2-סיר ליטר, מחממים מים וחמאה לרתיחה מתגלגלת. מערבבים בקמח; להפחית את החום לנמוך. מערבבים במרץ על חום נמוך על 1 דקה או עד התערובת יוצרת כדור; להסיר מן החום. הכה בביצים, בבת אחת; להמשיך להכות עד חלקה.
על גיליון עוגיות ungreased, טיפה בצק על ידי מעט פחות מ 1/4 כוס מלא על 3 אינץ ' זה מזה.
אופים 35 עד 40 דקות או עד נפוח וזהב. להתקרר מן הטיוטה, כ -30 דקות.
הפוך את אחד הסתימות (כיוונים להלן).
חותכים את השליש העליון של כל נשיפה ולמשוך את כל קווצות של בצק רך. למלא פחזניות עם מילוי; להחליף צמרות. מכסים; מקררים עד ההגשה. חנות מכוסה במקרר. מילוי מוך ליקר ביצים: בקערה גדולה, להכות תערובת פודינג, חלב, תמצית רום, אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
הוסף קרם הצלפה; הכה במהירות גבוהה 1 עד 2 דקות או עד פסגות רכות טופס. למלא פחזניות.
מגישים מיד, או לכסות ולקרר עד 3 שעות. ממש לפני ההגשה, מפזרים אבקת סוכר או מברשת עם סירופ תירס בהיר ומפזרים סוכר צבעוני או nonpareils. מילוי שמנת מנטה קצפת: בקערה גדולה, להכות מרכיבים עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. למלא פחזניות.
מגישים מיד, או לכסות ולקרר עד 4 שעות.