קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פחזניות מתוקות

פחזניות מתוקות
. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך vanillan extract, קורנפלור, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פחזניות שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה, קנולי קרם מלא Choux מאפה (פחזניות שמנת), ו מיני פחזניות עם קרם וניל מאפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרם עלים כיוונים: מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים מים, מלח, ממתיק Granulated SPLENDA® וחמאה בסיר בינוני; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד חמאה נמס.
מרכיבים שתצטרך
ממתיקממתיק
SplendaSplenda
חמאהחמאה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיף קמח בבת אחת, ערבוב נמרצות עם כף עץ עד תערובת עלים הצדדים של מחבת ויוצר כדור חלק. התערובת דומה פירה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
4
הסר מהחום; מגניב 5 דקות.
5
העברת תערובת לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
להוסיף ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי. גרוטאות את הצדדים של קערה מדי פעם לנצח עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
תערובת כפית גדושה כפות על גבי תבנית אפייה ungreased, משאיר 2 אינץ ' בין פחזניות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים מיד במשך 35 דקות או עד נשיפות זהובות חום ויש לי קליפה פריך. (אין לפתוח את דלת התנור במהלך 15 הדקות הראשונות של זמן האפייה.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מהתנור להתקרר על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
שלב ממתיק Granulated SPLENDA® ו קורנפלור בסיר כבד; בהדרגה מערבבים בחלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 6 דקות או עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. לבשל 1 דקה נוספת, ערבוב כל הזמן. בהדרגה מערבבים על 1/4 התערובת החמה לתוך חלמונים ביצה; מוסיפים לתערובת החמה הנותרת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים תערובת לרתיחה על חום בינוני, להפחית את החום לבשל 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
ממתיקממתיק
SplendaSplenda
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום, מערבבים בתערובת וניל ומתח דרך מסננת; לכסות את פני השטח של פודינג עם נייר שעווה או ניילון לעטוף כדי למנוע סרט להיווצר על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ונילוניל
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
נייר שעווהנייר שעווה
מסננתמסננת
3
חותכים צמרות ולמלא עם 2 1/2 כפות פודינג; להחליף צמרות טפטוף עם 1 כף רוטב שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
פודינגפודינג
4
מגישים באופן מיידי.
5
אחסון: חנות אפוי קרם פאף פגזים במיכל אטום במקרר. השתמש בתוך 24 שעות או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
קרםקרם