פחזניות עם גלידה ורוטב קרמל
פחזניות עם גלידה ורוטב קרמל עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 927 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו ביצים, מים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פחזניות ברוטב קרמל, פחזניות מזויפות עם רוטב קרמל חם, ו פחזניות עם רוטב שוקולד וגלידה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: תיק מאפה גדול מצויד בקצה רגיל גדול, מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, מברשת מאפה
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
שים את המים, החמאה והמלח בסיר 2 ליטר כבד. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, כדי להמיס את החמאה.
הסר את המחבת מהחום והוסף את הקמח בבת אחת. מערבבים עם כף עץ עד הבצק מגיע יחד כדי ליצור כדור.
מניחים את המחבת מעל חום בינוני ומכים כל הזמן עד שהבצק מתרחק מצדי המחבת, כ 4 דקות. אל תתנו לו לשרוף. סרט עשוי להיווצר בתחתית המחבת.
שים את הבצק במערבל חשמלי מצויד מצורף משוט.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים של הקערה ולהמשיך להכות את הבצק במשך 4 דקות במהירות גבוהה. להרגיש את הבצק: זה צריך להיות דביק בהתחלה ולאחר מכן חלק ומבריק.
קו מחבת גיליון עם נייר קלף, ולהשתמש קצת מהבצק כדי לתקוע את פינות הנייר למטה.
מעבירים את הבצק לשקית צנרת המצוידת בקצה גדול. צינור הבצק לתוך כדורים 2 אינץ 'במרווחים כ 1 אינץ' זה מזה על נייר הקלף.
אופים במשך 15 דקות; ואז לסובב את המגש ולהוריד את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. להמשיך לאפות במשך 10 דקות. כבה את התנור, משאיר את הדלת פתוחה מעט כדי לאפשר את הפחזניות להתקרר בתנור.
כדי להרכיב, לחתוך את הפחזניות ב 1/2 באמצעות סכין משונן.
מניחים כף גלידה על הבקבוק 1/2 של הפחזנית.
שים את החלק העליון על טפטוף עם רוטב קרמל.
שים את הסוכר והמים בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני. מערבבים פעם או פעמיים כדי לפזר את הסוכר. הגדל את החום לגבוה והשתמש במברשת מאפה טבול במים קרים כדי לצחצח את כל הסוכר הגבישי שנוצר בצד המחבת.
תן את הבועה תערובת caramelize עד שהוא ענבר, על 5 עד 7 דקות.
הסר מהחום וקצף את הקרם לאט מאוד. מערבבים בחמאה. מגניב לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.