פחזניות שמנת במילוי שוקולד
ניתן להכין את המתכון של פחזניות שמנת במילוי שוקולד תוך שעה ו-5 דקות בערך . למנה זו יש 56 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. מתאים ל-36 מנות. תמורת 10 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, ביצים, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 9% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו פחזניות שמנת במילוי שוקולד , פחזניות מזוגגות בשוקולד, פחזניות במילוי תותים ופחזניות שמנת במילוי שוקולד עם רוטב פאדג' חם (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים וחמאה.
מוסיפים קמח בבת אחת ומערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
זרוק בכפות מעוגלות במרחק של 3 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים.
אופים ב-400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
הוצא לרשתות. נפתחות מיד פחזניות מפוצלות; להסיר את החלק העליון ולהניח בצד. לזרוק בצק רך מבפנים. פחזניות מגניבות. מקפיאים במיכלים אטומים עד חודשיים.
לשימוש בפחזניות קרם קפואות: מפשירים בטמפרטורת החדר למשך 10 דקות.
מניחים פחזניות שמנת על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 375 מעלות במשך 3-4 דקות או עד שהם פריכים.
למילוי, בסיר גדול וכבד, מערבבים את הסוכר, הקקאו, עמילן התירס והמלח. מערבבים חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום לנמוך; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות חמאה ווניל. מכסים בנייר שעווה או בניילון נצמד. מצננים 15 דקות, ללא ערבוב.
להגשה, כף מילוי קרם שוקולד לפחזניות שמנת; להחליף צמרות. מעל רוטב פאדג' חם מחומם וסוכר הדרים, שבבי שוקולד לבן או סוכר קונדיטורים אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![בולינגר ברוט ספיישל קיווי]()
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.