פחזניות שמנת פרסיות (Noon'e Chamei)
פחזניות שמנת פרסית (Chamei Noon ' e) עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. לך לחנות ותביא קצפת פרווה, דבש, זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מתכון קוקטייל בצהריים עקוב מדם, צהריים Rogani עושה לחם קינמון עם טוויסט, ו מלפפון פרסי נושך עם לקס + גבינת שמנת שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו שני יריעות עוגיות עם נייר קלף.
בסיר קטן nonstick, להביא מים, מרגרינה, ומלח לרתיחה. כאשר המרגרינה נמסה, מוסיפים קמח בבת אחת, תוך ערבוב במהירות. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל עד כדור בצק שמתנתק בקלות מן צורות הסיר. להפריש ולתת מגניב במשך 10 דקות.
בינתיים, להפוך את מילוי קרם על ידי להכות את הקצפת פרווה עד שהוא יוצר פסגות.
מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים היטב. לאחסן במקום מגניב עד מוכן לשימוש.
העברת בצק מקורר לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט שטוח.
מוסיפים ביצים, בזה אחר זה, מוודאים שכל ביצה משתלבת לחלוטין בבצק לפני שמוסיפים את הבא בתור.
מעבירים את הבצק לשקית מאפה עם קצה מאפה כוכב גדול (Wilton 4B הוא מושלם) או פשוט להשתמש בסקופ גלידה כדי ליצור פחזניות. טופס mounds דמוי מרנג, 3 "בקוטר 2" בגובה, ישירות על המחבתות מוכן.
אופים במשך 20 דקות עד חום זהוב; להעביר פחזניות מתלה קירור.
כאשר הנשיפות מקורר לחלוטין, לחתוך לשניים, באמצעות סכין משונן, ולמלא את החלל עם קצפת.
אופציונלי: כדי להפוך את הסירופ, לערבב את כל החומרים בקערה ומיקרוגל במשך 1 דקה.
טפטוף מקורר סירופ על פחזניות ממש לפני ההגשה. ניתן גם להגיש עם טפטוף של שוקולד נמס או זרועים סוכר מופעל.
אם חסרה לך שקית מאפה וקצה מאפה אתה יכול להשתמש ברוכסן עליון בגודל אחסון ולחתוך פינה אחת עם מספריים, או להשתמש בסקופ גלידה לעצב. זכור: חשוב שאין טיוטות קרות במטבח שלך כאשר אתה עושה את אלה או שהם יהיו להוציא מהתנור. לאחר בישול, אלה להקפיא להפליא.
Reprinted with permission from Persian Food From the Non-Persian Bride by Reyna Simnegar, © 2011 Reyna Simnegar