פטאט ג'אג' עם דין הוא מתכון ללא חלב עם 6 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 955 קלוריות , 74 גרם חלבון ו -58 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מיץ לימון, לחמים שטוחים בפיתות, אורז חום ושום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו .
הוראות
1
להכנת הדיאה, מערבבים יחד את הג'לפנו, השום ומיץ הלימון. מכסים ומקררים עד להגשה. כדאי להציע את התענג החריף הזה בצד התבשיל, כדי שהאורחים שלכם יוכלו להוסיף תבלינים לטעמם.
מרכיבים שתצטרך
3 לחמים שטוחים בפיתות (7 אינץ').
(7 אינץ') לחמים שטוחים בפיתות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
2
מניחים את העוף בתנור הולנדי וממלאים בכמות מספקת של מים לכיסוי; מערבבים פנימה את הבצל, 1 כף פלפל אנגלי, עלי דפנה, הל, רוזמרין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים לבינוני-נמוך ומבשלים במשך שעה.
4
מחממים תנור לצלייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוציאים את נתחי העוף מהתנור ההולנדי ומניחים על תבנית אפייה; מתבלים כל חלק במלח ופלפל ובשארית הפלפל האנגלי. שומרים את ציר העוף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(הוציאו כבד וצוואר)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
קולים את נתחי העוף במדף העליון של התנור עד שהעוף מתחיל להיות פריך ומזהיב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
חותכים את הפיתה לחתיכות גדולות ומסדרים את החתיכות בשכבה על תחתית תבשיל תבשיל, ואז מפזרים את האורז על הפיתה.