קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

פטאט ג'אג' עם Deaa

פטאט ג'אג' עם Deaa
פטאט ג'אג' עם דין הוא מתכון ללא חלב עם 6 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 955 קלוריות , 74 גרם חלבון ו -58 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מיץ לימון, לחמים שטוחים בפיתות, אורז חום ושום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו .

הוראות

1
להכנת הדיאה, מערבבים יחד את הג'לפנו, השום ומיץ הלימון. מכסים ומקררים עד להגשה. כדאי להציע את התענג החריף הזה בצד התבשיל, כדי שהאורחים שלכם יוכלו להוסיף תבלינים לטעמם.
מרכיבים שתצטרך
3 לחמים שטוחים בפיתות (7 אינץ').3 לחמים שטוחים בפיתות (7 אינץ').
(7 אינץ') לחמים שטוחים בפיתות(7 אינץ') לחמים שטוחים בפיתות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
2
מניחים את העוף בתנור הולנדי וממלאים בכמות מספקת של מים לכיסוי; מערבבים פנימה את הבצל, 1 כף פלפל אנגלי, עלי דפנה, הל, רוזמרין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים לבינוני-נמוך ומבשלים במשך שעה.
4
מחממים תנור לצלייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוציאים את נתחי העוף מהתנור ההולנדי ומניחים על תבנית אפייה; מתבלים כל חלק במלח ופלפל ובשארית הפלפל האנגלי. שומרים את ציר העוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
קולים את נתחי העוף במדף העליון של התנור עד שהעוף מתחיל להיות פריך ומזהיב.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
חותכים את הפיתה לחתיכות גדולות ומסדרים את החתיכות בשכבה על תחתית תבשיל תבשיל, ואז מפזרים את האורז על הפיתה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
8
יוצקים 4 כוסות מהציר השמור על הפיתה והאורז, מניחים לעמוד 5 דקות להיספג בציר. אם יש צורך, מוסיפים עוד ציר כדי להפוך את המנה לחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
9
מניחים את העוף על האורז ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל