פטאט ג'אג' עם דין הוא מתכון ללא חלב עם 6 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 955 קלוריות , 74 גרם חלבון ו -58 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מיץ לימון, לחמים שטוחים בפיתות, אורז חום ושום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו .
הוראות
1
להכנת הדיאה, מערבבים יחד את הג'לפנו, השום ומיץ הלימון. מכסים ומקררים עד להגשה. כדאי להציע את התענג החריף הזה בצד התבשיל, כדי שהאורחים שלכם יוכלו להוסיף תבלינים לטעמם.
מרכיבים שתצטרך
3 לחמים שטוחים בפיתות (7 אינץ').
(7 אינץ') לחמים שטוחים בפיתות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
2
מניחים את העוף בתנור הולנדי וממלאים בכמות מספקת של מים לכיסוי; מערבבים פנימה את הבצל, 1 כף פלפל אנגלי, עלי דפנה, הל, רוזמרין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים לבינוני-נמוך ומבשלים במשך שעה.
4
מחממים תנור לצלייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוציאים את נתחי העוף מהתנור ההולנדי ומניחים על תבנית אפייה; מתבלים כל חלק במלח ופלפל ובשארית הפלפל האנגלי. שומרים את ציר העוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קונכיות קנלוני
(הוציאו כבד וצוואר)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
קולים את נתחי העוף במדף העליון של התנור עד שהעוף מתחיל להיות פריך ומזהיב.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
חותכים את הפיתה לחתיכות גדולות ומסדרים את החתיכות בשכבה על תחתית תבשיל תבשיל, ואז מפזרים את האורז על הפיתה.