קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

פטאט ג'אג' עם Deaa

פטאט ג'אג' עם Deaa
פטאט ג'אג' עם דין הוא מתכון ללא חלב עם 6 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 955 קלוריות , 74 גרם חלבון ו -58 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מיץ לימון, לחמים שטוחים בפיתות, אורז חום ושום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו .

הוראות

1
להכנת הדיאה, מערבבים יחד את הג'לפנו, השום ומיץ הלימון. מכסים ומקררים עד להגשה. כדאי להציע את התענג החריף הזה בצד התבשיל, כדי שהאורחים שלכם יוכלו להוסיף תבלינים לטעמם.
מרכיבים שתצטרך
3 לחמים שטוחים בפיתות (7 אינץ').3 לחמים שטוחים בפיתות (7 אינץ').
(7 אינץ') לחמים שטוחים בפיתות(7 אינץ') לחמים שטוחים בפיתות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
2
מניחים את העוף בתנור הולנדי וממלאים בכמות מספקת של מים לכיסוי; מערבבים פנימה את הבצל, 1 כף פלפל אנגלי, עלי דפנה, הל, רוזמרין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים לבינוני-נמוך ומבשלים במשך שעה.
4
מחממים תנור לצלייה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוציאים את נתחי העוף מהתנור ההולנדי ומניחים על תבנית אפייה; מתבלים כל חלק במלח ופלפל ובשארית הפלפל האנגלי. שומרים את ציר העוף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
6
קולים את נתחי העוף במדף העליון של התנור עד שהעוף מתחיל להיות פריך ומזהיב.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
חותכים את הפיתה לחתיכות גדולות ומסדרים את החתיכות בשכבה על תחתית תבשיל תבשיל, ואז מפזרים את האורז על הפיתה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
8
יוצקים 4 כוסות מהציר השמור על הפיתה והאורז, מניחים לעמוד 5 דקות להיספג בציר. אם יש צורך, מוסיפים עוד ציר כדי להפוך את המנה לחה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
9
מניחים את העוף על האורז ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל