פטוצ'יני אלפרדו עם צדפות ואפונה
פטוצ'יני אלפרדו עם צדפות ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 515 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . גשו לסופר וקנו חמאה, פטוצ'יני, צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה פרושוטו, אלפרדו פטוצ'יני אור עם שרימפס ואפונה, ו צדפות ים ופטוצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים צדפות; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד שצדפות אטומות.
הסר מהחום; מניחים בקערת הגשה גדולה. מערבבים בעדינות אפונה.
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה. בהדרגה להוסיף שמנת, ערבוב עד מעורבב היטב.
מוסיף גבינת פרמזן; לבשל עד נמס לחלוטין, ערבוב כל הזמן. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים צדפות, אפונה ורוטב; מערבבים קלות.