תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם רוטב עגבניות שמנת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 391 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מים, פטוצ'יני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פטוצ'יני ברוטב שמנת עגבניות, פטוצ'יני ברוטב שמנת עגבניות מיובשות, ו פטוצ'יני ברוטב שמנת, עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה ב 4 ליטרים מים רותחים עם 1/4 כפית מלח במשך 8 דקות או עד אטריות הם כמעט אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
מלח
2
מסננים פסטה דרך מסננת מעל קערה; להזמין 1 1/3 כוסות מים בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להוסיף שום; לבשל 2 דקות או עד מאוד ריחני ועדין, ערבוב מדי פעם. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ועגבניות; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים במי פסטה שמורים 1 1/3 כוסות; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
עגבנייה
שום
מלח
6
מוסיפים גבינת שמנת; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
7
מוסיפים פסטה, זיתים ופלפל אדום; מבשלים 3 דקות או עד שהפסטה היא אל דנטה, משליכים למעיל. מחלקים תערובת פסטה בין 4 קערות רדודות; העליון כל מנה עם 1 כף בזיליקום. לחלק Parmigiano-רג ' יאנו באופן שווה בין מנות.